Follow:
Kadotips, Stijl

Vijf keer moederdagkado

Fijne kado’s voor je moeder, of jezelf, of je buurvrouw, of je vrouw, zus, dochter en vriendin. Vijf keer een moederdagkado. Of dus gewoon voor jezelf. Zoals ik al zei.

 • Pyjama, maar dan hip

Ik heb het helemaal uitgevonden: huispakken. In mijn beleving chill je echt het allerfijnst in een comfortabel pyjamaatje, wat er enigszins tof uitziet ook. Dat je je niet schaamt als de postbode aanbelt, of de buurman suiker komt lenen (doet ‘ie dat ooit?)

Samen in onze SNURKS

Mijn favoriete pyjama’s komen van SNURK. Stiekem draag ik ze echt niet alleen als pyjama, maar ook in de tuin tijdens chillavondjes met vrienden en op de camping. Het is even een investering maar echt, nooit had ik zachtere stof aan die zo mooi blijft na het wassen. (Ps, voor kleintjes hebben ze twinning setjes. Te leuk hoor!) Inmiddels heb ik een zwart jurkje met gebakken eieren, een bananentrui en legging en een soort origamidieren jurk. Ja, mega fijn; mega fan.

Ik ben ook wel erg fan van mooie badjassen, dus die noem ik ook. Zelf zou ik mega graag een okerlinnen badjas willen, bijvoorbeeld van de H&M. Hint. Of heb je al een moederdagkado, vader van Fiep?

 • Boek, niet te moeilijk graag
Ik ben totaal geen lezer, maar in de vakanties kan ik het opeens mega goed. Zo las ik in drie dagen het boek Het Rosie Resultaat uit en echt zó leuk! Leest makkelijk weg. Ik las hiervoor trouwens ook deel een en twee.

Nu ben ik het boek ‘Wat baby’s nodig hebben’ aan het lezen en ik wil het direct aan alle zwangere topvrouwen om mij heen laten lezen. Hoe beter een moeder te waarderen door haar dit als moederdagkado te geven. Het boek gaat echt heel erg uit van jou als moeder, jij weet wat je moet doen. En toch blijft het fijn om dat van te voren nog eens honderd keer te horen. Inclusief fijne tips en tricks natuurlijk, maar geen standaard handleiding. Want die bestaat niet. Echt, ik had dit boek voor Fiep willen lezen.

 • Haarband of scrunchie

Iedereen wordt blij van een echt fijne haarband of toffe scrunchie. Echt waar. Draag hem juist voorop je hoofd of met wat sprieten ervoor langs, draag je haren in een staart of knot: ik zou niet een betere manier weten om je outfit af te maken.

Geelvelvet haardband en SNURK pyjama’s

Mijn lievelings komen van Studio Nieke. Zij verkoopt via instagram de mooiste haarbanden en scrunchies. Velvet, rib, panterprintjes, noem het maar op. Ik vind het vooral fijn dat deze haarbanden geen hard stuk hebben en rondom even strak zitten, ze blijven dus écht zitten. Fijn moederdagkado!

Mamalotje - Vijf moederdagkado's

Roestrib haardband

 • Armbandje, ring of ketting

Het liefst met de letter van een geliefde, of van jezelf. Waarom is het toch zo leuk om tegen letters aan te kijken? Geen idee. Maar ik wordt er blij van. Ik heb een gave ‘motherketting’ van Treasured Jewelry en fijne armbandjes met elastiek (lees: geen sluitingen die je onmogelijk dichtkrijgt in je eentje).

 • Bioscoop en uiteten

M’n lievelings: een middagje uit. En ja echt, een middagje is net zo leuk als avondje (voor als je nu denkt ‘ik ben toch veel te moe om nog he-le-maal de hort op te gaan na acht uur). Filmpje in het filmhuis en pizza bij de pizzaria. Het hoeft niet duur te zijn, als je maar extreem verliefd in je ogen wordt aangekeken. Door je peuter. Geintje, die moet echt een keer thuisblijven. Dat is ook een moederdagkado.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply M A M A L O T J E - Decemberfavorieten - M A M A L O T J E

  […] Hier komen mijn decemberfavorieten! Kado’s van eerlijke webshops, mooie initiatieven en duurzame materialen. Enne wil je nog wat extra tips voor kadootjes voor jezelf? Check dan ook eens mijn ‘moederdagkadotips‘. […]

  5 september 2020 at 17:39
 • Leave a Reply