Follow:
De kraamtijd, Draagdoek, Het leven met baby, Stijl

Wat zit er in een luiertas?

Wat zit er in een luiertas - mamalotje

Gluren in de luiertas

Wat zit er in een luiertas - mamalotje

Even een simpele ‘wat zit er in een luiertas’, omdat ik het zelf altijd fijn vind om bij anderen te spieken. Dit neem ik mee als ik op pad ga, soms meer soms minder, maar dit vind ik de fijnste en belangrijkste items.

mamalotje

Mijn tips voor in de luiertas

Niet teveel, niet te weinig. Dit is wat ik standaard meeneem in de tas. Natuurlijk zijn er wel wat variabelen. Een dekentje hoeft niet als we alleen even op pad gaan naar het bos, maar als we op bezoek gaan bij iemand vind ik het wel fijn. Dan kan de baby lekker warm bij iemand of mijzelf liggen.

 1. Verschoonmatje
 2. Speen
 3. Speendoekje
 4. Luieretui
 5. Luiers
 6. Billenzalf
 7. Billendoekjes
 8. Hydrofiel
 9. Mutsje
 10. Extra setje kleertjes en sokjes
 11. Dekentje
 12. Draagdoek (of de draagzak)
mamalotje
Wat zit er in een luiertas - mamalotje

Wat zie je precies in míjn luiertas op de foto’s?

 1. Verschoonmatje Studio Noos
 2. Speentje Hevea
 3. Speendoekje Hvid
 4. Luieretui Studio Noos
 5. Luiers Pampers Harmonie
 6. Billenzalf Weleda
 7. Billendoekjes Pampers pure
 8. Hydrofiel Liewood
 9. Hydrofiel Lodger
 10. Bruin mutsje Disana (is denk ik uit de collectie want ik vind alleen andere kleuren)
 11. Rompertje Feeën Mini
 12. Vestje tweedehands Froekus
 13. Groen shirtje en broekje Solly Baby
 14. Roestbruine sokjes
 15. Golden dekentje Disana
 16. Draagdoek Sollybaby Rosewood

En dit alles gooi ik dan in mijn Studio Noos mombag, met mijn mini portomonnee van dezelfde lijn 🙂

Succes met op stap gaan!

Wat zit er in een luiertas - mamalotje

Wat zit er nog meer in mijn tassen?

INaast deze ‘wat zit er in een luiertas’ schreef ik een aantal weken geleden ook een ‘wat zit er in de bevallingstas – checklist’ voor wie bijna gaat bevallen, thuis of in het ziekenhuis. Je vind de bevallingstas hier. En als je nog iets verder teruggaat in de tijd dan heb ik ook een fijn kraampakket voor je uitgepakt op de blog. Deze blog vind je hier.

Ik ben benieuwd, vergeet ik nog essentiële dingen volgens jullie?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply M A M A L O T J E - Mijn meest gebruikte babyspullen - M A M A L O T J E

  […] Wat zit er in een luiertas? […]

  22 maart 2021 at 20:19
 • Leave a Reply