Follow:
Interieur, Slapen, Stijl

Luxe ecologisch beddengoed van Suite702

Luxe exologisch beddengoed

Fan van beddengoed

Jullie weten het: ik ben fan van mijn bed. Slapen in een prachtig bed met nog prachtiger beddengoed is hemels. Daarom vind ik luxe ecologisch beddengoed echt een kado aan mezelf. Daarbij is beddengoed een simpele manier om je slaapkamer een nieuw sfeertje te geven. Suite702 had precies wat ik zocht.

Luxe exologisch beddengoed
Ons nieuwe beddengoed van Suite702

Luxe ecologisch beddengoedin de juiste kleur

In onze slaapkamer zijn alle muren en het plafond geverft. De warmroze kleur heet September van de Gamma en de donkerpaarse muren zijn Lush Lilac van Flexa. Mijn oude beddengoed paste niet meer zo mooi, dus er moest precies de juiste kleur beddengoed komen. Via Suite702 vond ik het. En het toffe is: alle items kun je apart kopen. Een heerlijk kleurig palet op mijn bed.

Wekle kleuren ik voor onze slaapkamer koos:

Bedmate

Een bedmate. Ik vond hem toen ik naar beddengoed zocht. Een bedmate is een extreem lang kussen (160 of 180 cm breed) om samen op te slapen, of gewoon lekker een nestje mee te bouwen in je bed. Ik vond het een geniale ontdekking en ben er nog elke dag blij mee. Ik koos de 180 cm bedmate met een smokey kleur hoes. Zodat het ook bij ons andere beddengoed zou staan.

Luxe exologisch beddengoed
De bedmate in gebruik

Luxe ecologisch beddengoed: een milieubewuste keuze

Suite702 produceert enkel 100% duurzaam beddengoed van GOTS stoffen. ‘It’s so organic, you can almost eat it.’ Zelfs de verpakking is volledig recyclebaar en het wordt CO2 neutraal verzonden. Slaapt extra lekker dus ­čÖé

Luxe exologisch beddengoed

Peuterbed

En ja.. Zelfs de peuter mag slapen in het heerlijke luxe ecologisch beddengoed. Voor haar koos ik het Khaki Gold dekbedhoesje. Ze slaapt in een peuterbedje van Ikea met een beetje een rare maat matras (80x130cm) dus daar laat ik vaak hoesjes voor maken, maar er ligt een gewone maat peuterdekbed op en daar passen de hoezen goed omheen.

Luxe exologisch beddengoed
Peuterbedje met Khaki Gold
Zoutlamp van Baby Natura

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply