Follow:
Interieur, Stijl

Een roze ribbank – verliefd op mijn woonkamer

Een knusse warme woonkamer in een nieuwbouwhuis

Wij hebben een nieuwe bank en deze roze ribbank (nieuwe geliefde) met heerlijk vloerkleed verdient een eigen blogje. In deze blog (klik!) lees je hoe wij van onze nieuwe ietwat saaie (maar grote, love it) vierkante woonkamer een knusse warme plek maakten. Een hele uitdaging wanneer je gewend bent aan een karakteristiek huisje. Een nieuwe bank met vloerkleed was daarin een enorme aanwinst. De woonkamer is namelijk best wel heel groot en vierkant, dus plek zat voor een heerlijke loungebank. En van vloerkleden kun je er nooit genoeg hebben. Trust me.

Een nieuwe roze ribbank

We kozen voor een bank van Sohome, namelijk de roze rib bank van Kave Home, welke we bestelden via de site. Het was best even spannend want ik had geen staaltje van de stof gezien, maar toch gedaan. En wat blijkt: het is een topper. De kleur is een soort oudroze maar wel koele kleur. De stof is een velours rib, heel erg tof doordat de rib zo lekker grof is. De bank is heerlijk zacht en een ultieme loungeplek. Ik denk dat mijn oma er minder plezier van beleeft want het is echt direct standje ‘chillmodus’ maar ik vind het echt fantastisch. Het is een soort bed, zo breed en fijn en zacht. En: genoeg plek voor de hele familie!

Familiebank

Het vloerkleed maakt het af

Spelen met kleuren in een zelfde kleurenpalet en keihard knallen met printjes: dat is een beetje het idee in ons nieuwe huis. Om de roze ribbank wat uit die strakke stijl te krijgen koos ik ervoor om er een lekker groot en druk vloerkleed voor te leggen. Het is het vloerkleed Dorte van Zilt geworden, ook van Sohome. Het matcht heel erg tof met het vloerkussen en de chocolade bruine poef van Poufs and Pillows. Het maakt de bank helemaal af en het vloerkleed maakt van de woonkamer een knus geheel.

Vloerkleed Dorte van Sohome, (vloer)kussens Poufs and Pillows

Onze woonkamer

Wil je de rest van onze woonkamer bekijken? Ik schreef een blog over hoe ik van ons blok beton een knusse plek maakte. Deze blog vind je hier. Veel leesplezier!

Ik ben zo verliefd op deze printjes

Deze blog ontstond in samenwerking met Sohome, een online woonwinkel, en bevat gekregen producten.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply M A M A L O T J E - Een warme sfeer in een nieuwbouwhuis - 'de woonkamer van mamalotje' - M A M A L O T J E

  […] bank (en het vloerkleed) verdient een eigen blog, dus die vind je hier. Een geheel zachte warme fluffige roze blog met rib coming your […]

  2 augustus 2021 at 23:57
 • Reply M A M A L O T J E - Een warme sfeer in een nieuwbouwhuis - 'de woonkamer van mamalotje' - M A M A L O T J E

  […] Een roze ribbank – verliefd op mijn woonkamer […]

  3 augustus 2021 at 00:55
 • Leave a Reply