Follow:
Stijl

Winteroutfits voor de kids

Zo dat klinkt als heel wat. ‘De kids’. De zomer is officieel voorbij, het is tijd voor regenlaarzen en een lekkere jas; winteroutfits! In deze mini shopblog ga ik laten zien wat ik koos op schattigebabykleertjes.nl.

Deze kleren voor mijn dochter van drie en de aankomende herfstbaby heb ik gekregen van Schattige Babykleertjes.

Twee winteroutfits van Noppies

Op Schattige Babykleertjes.nl kun je per merk shoppen. Ik hou zelf van rustige stijlen, geen opdruk en prints. Ik ben voor de baby gegaan voor de Mahoganey stijl van Noppies.

Noppies Boxpakje Thabong (mahoganey melange)
Boxpakje Thabong

Ik koos voor dit pakje in maat 62. Het is een soort beige/roze. De baby in mijn buik is nu nog gewoon een baby, maar ik vind dit een tof kleurtje voor zowel jongens als meisjes.

Noppies Truitje Clocolan (mahoganey)
Truitje Chocolan

Hoe fijn is velvet in de winter? Voor dit broekje en truitje ben ik ook voor maat 62 gegaan. Een chocoladebruin truitje met de bijpassende broek. Het hoeft natuurlijk niet tegelijk aan, maar ik hou er stiekem wel van.

Noppies Broekje regular fit Iswepe (mahoganey)
Broekje Iswepe

Winteroutfit voor de peuter

Voor de peuter zocht ik een goede winterjas. Leuke jassen zijn er genoeg, maar vaak zijn ze niet gevoerd of enkel met knoopjes. Ik heb er in ieder geval een oog voor: niet hele warme winterjassen uitzoeken ;). Heel blij was ik dus toen ik deze jas tegenkwam voor onze driejarige. Een jas met knoopjes en daarachter een rits, gevoerd en met afgesloten mouwen. Bingo! een jas van het merk Moodstreet.

Moodstreet Winterjas fake fur (khaki)
Winterjas Fake Fur Khaki

Een fijne warme jas met de uitstraling van een nepbontje met knoopjes. Ik ben gegaan voor maatje 104 (ze draagt eigenlijk 98) en dat is wel wat groot, maar stiekem hoop ik dat ze hem volgend jaar dan ook nog aan kan.

Wat beter in te slaan dan laarsjes voor de regen, zeker in een land als Nederland. Bergstein is altijd mijn favoriet geweest, zoals je misschien in eerdere blogs al eens had gezien.

Bergstein Winterlaarzen (forest)
Groene winterboots

Groene laarsjes voor in de regen! Zo leuk. Het liefst loopt Fiep elke dag op haar laarzen, terwijl ze eigenlijk ‘te smalle voeten heeft voor deze laarzen’ (ik hoor het de meneer van de schoenenwinkel nog zeggen). Deze winterversies van de regenlaarzen hebben een zachte binnenkant en ze kunnen worden afgesloten tegen sneeuw, regen en tocht aan de bovenkant.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply