Follow:
Het leven met baby, Stijl

#15 Bergstein laarsjes!

Tijd voor laarzen!

Joehoeeee het is weer tijd voor laarzen! Hoe zeer het ook doet dat de zomer weer voorbij gaat, de herfst roept wel om de te leuke outfits. Ik vind het zelf ook echt zo heerlijk om weer andere soortige kleren aan te doen. Voor Fiep geldt: eindelijk haar nieuwe laarzen aan. Dat ze verder nog niet loopt maakt me niets uit. Ze zijn echt te mooi om te wachten. De laarzen van Bergstein zijn gemaakt van rubber en daardoor heel soepel. Als je kindje veel op laarzen loopt (bijvoorbeeld op het kinderdagverblijf) dan heb je met deze laarzen toch nog een goede zool en voetondersteuning te pakken.

Bergstein regenlaarsjes - mamalotje.nl

Lotte en Fiep op festival Kattengat

Winterboots en rainboots

Fiep heeft de rainboots laarsjes in het geel en de winterboots in het donkergroen. Het fijne aan die laatste zijn de zachte binnenkanten en de voering bovenaan. Zo blijven de kleine voetjes in de winter ook warm. Ze vallen goed op maat, maar je kunt altijd even checken op de site hoe de maatvoering loopt.

Rainboots geel, winterboots donkergroen

Outfitinspiratie

Hier wat outfit inspiratie. Een toffe maillot eronder en klaar. Lekker warm, helemaal hip. De tuinbroek is van Zara, al gekocht toen ik nog zwanger was (budgettip, koop in de sale, maat maakt niet uit.) De roestbruine top is eigenlijk een jurkje van Sweet Petit (Prénatal). Het donker okerige vest is van Froekus, zij maakt dit op bestelling. De beige jumpsuit is van Phil and Phae. Het stoeltje is van de kringloop en de haakjes zijn van H&M Home.

Zelf lopen!

Ik kan niet wachten tot Fiep loopt, alhoewel dit wel wat makkelijker is natuurlijk. Nu blijft ze nog soort van op een plek. En of ze nu lopen, kruipen, zitten, in de wagen of op je rug, laarsjes zijn echt altijd een goed idee. Je hebt ze in alle kleuren van de regenboog.

Gele laarsjes

Rainboots, winterboots, Artis de Partis knuffel

Winnen! (deze actie is inmiddels gesloten, de winnaar is bekend gemaakt op instagram)

Om te vieren dat het laarsjesweer er aan komt kun je via instagram een paar winterboots of rainboots winnen. Laat een reactie achter onder de post of hier onder de blog en tag twee andere laarsliefhebbers (via instagram).

Succes, en lekker stampen in die plassen hè?

Tuinbroek Zara met de gele rainboots, jumpsuit Phil and Phea met de groene winterboots.

Geel mutsje Disana, Fiep’s trui Zara, maillot Sweet Petit, trui Lotte vintage, tas Fjällräven

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Eline Lenaerts

  Ooh wat een prachtige foto’s weer. Onze dochter kan een aar Bergstein laarzen in een grotere maat gebruiken. De vorige zijn te klein en nieuwe laarzen passen momenteel jammer genoeg niet in het budget. Hopelijk winnen we! Want door je post over deze laarzen ben ik nog meer fan van Bergstein geworden.

  10 september 2018 at 20:50
  • Reply Mamalotje

   Ze zijn zo tof ja! Leuk dat je meedeed! Winnaar is op instagram bekend gemaakt.

   13 september 2018 at 21:05
 • Reply Helma Keijzer

  Ik (mijn dochters) hebben al meerdere regenlaarzen van Bergstein gehad. Ben erg benieuwd naar de winter variant. Ik doe graag mee voor maat 25.

  10 september 2018 at 21:35
  • Reply Mamalotje

   Ze zijn echt heeeerlijk! Leuk dat je meedeed! Winnaar is op instagram bekend gemaakt.

   13 september 2018 at 21:04
 • Reply Cindy

  Ik zag de winactie op InstaStories en dacht gelijk “Ideaal voor onze zoon Mels” die niets liever wil dan altijd buiten spelen. Maat 26 zal geweldig zijn ❤

  12 september 2018 at 16:14
  • Reply Mamalotje

   Leuk dat je meedeed! Winnaar is op instagram bekend gemaakt.

   13 september 2018 at 21:04
 • Reply Brechje Huijbers Verhoeven

  Jaaaaa!! Mama heeft al een gele regenjas dus hoe leuk zou het zijn als zoon lief dan gele regenlaarsjes heeft #mixenmatch

  12 september 2018 at 22:01
  • Reply Mamalotje

   Twinning is winning he! Haha. De winnaar is op instagram bekend gemaakt.

   13 september 2018 at 21:04
 • Reply Marloes Beugels

  Vind de laarsjes zo mooi! Toevallig was ik al op zoek naar laarsjes voor onze kleine man. We zijn pas verhuisd en wonen nu in een mooi bosrijk gebied. Het zou super tof zijn als we de winterboots zouden winnen!

  13 september 2018 at 14:00
  • Reply Mamalotje

   Leuk dat je meedeed! Winnaar is op instagram bekend gemaakt.

   13 september 2018 at 21:04
 • Reply M A M A L O T J E - Winteroutfits voor de kids - M A M A L O T J E

  […] zeker in een land als Nederland. Bergstein is altijd mijn favoriet geweest, zoals je misschien in eerdere blogs al eens had […]

  22 september 2020 at 15:06
 • Leave a Reply