Follow:
Interieur, Stijl

De roze kookplaat van MAKUS

Roze kookplaat?!

Een roze kookplaat? ARE U KIDDING ME? Nee. Ik heb hem. Ik zag hem in de VT wonen en was meteen verkocht. Ik stuurde Merel van Makus een mailtje en ik kreeg een sample opgestuurd. Het bleek een match made in heaven in mijn droomkeuken. Alles over onze keuken lees je in deze blog.

Simply Pink: een roze kookplaat

Wij hebben in onze keuken de Simply Pink, een prachtige roze kookplaat, je zou kunnen zeggen oudroze. Het staat heel mooi op de Silestone natuurstenen ondergrond. De achtergrond kleurde ik donker met keukenverf van Flexa (Full Greige). De roze kookplaat in combinatie met het lichte blad en de prachtige donkere bamboefronten van Koak Design maken het echt tot een stoer maar ook dromerig plaatje.

Duurzaam koken

Elektrisch koken is voor ons een grote stap geweest omdat we voorheen nog met gas kookten. Maar het blijkt echt een makkie, inductie koken. Dus wat dat betreft kost het geen extra moeite en is het wèl heel erg milieuvriendelijk en staat het mooi in de keuken.

Nog meer MAKUS

Makus heeft ook een ‘Marble’ kookplaat en een ‘Honeycomb’ en via de instagram van MAKUS zie ik af en toe alweer samples van nieuwe kleuren voorbij komen.

roze kookplaat MAKUS

Share on
Previous Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply