Follow:
Gezondheid, Reviews, Slapen

Een Club 9 matras: duurzaam slapen (+kortingscode)

Club 9 matras - mamalotje.nl

Een nieuw Club 9 matras

Sinds een paar maanden slapen wij op ons nieuwe Club 9 matras. Club 9 is een sleepservice die je een matras laat leasen voor een bedrag per maand. Ik ga jullie er alles over vertellen want ik ben heel enthousiast en ik heb een kortingscode voor je.

Hoe werkt het?

Vertel, hoe werkt dit. Ik hoor het je denken want zo dacht ik zelf ook toen ik Club 9 sleepservice ontdekte. Wat het betekent: je kunt een matras leasen voor vijf jaar voor een vast bedrag per maand. Na vijf jaar wordt je matras kosteloos opgehaald en krijg je een nieuw matras om weer vijf jaar op te slapen. Een eenpersoonsmatras kost 9,99 euro per maand en een matras vanaf 140 cm (tweepersoons) kost 18,99 euro per maand. Ik heb een kortingscode voor je waarmee je elke maand 10 procent korting krijgt. Dat scheelt dus best wel wat na vijf jaar! Met de code MAMALOTJE10 krijg je 10 procent korting op je gehele abonnement of bij de aankoop van je matras of bed van Club9.

Stap 1: het matras uitpakken

Met de code MAMALOTJE10 krijg je 10 procent korting op het leasen van je matras

Na vijf jaar een nieuw Club 9 matras

Na vijf jaar wordt je matras weer bij je opgehaald (het is uiteraard geen probleem dat dit matras gebruikssporen vertoont, dat hoort er bij). Je krijgt dan weer een nieuw matras om op te slapen. Is dit nodig? JA! Het zit dus zo. Elke nacht verlies je zo’n twee liter vocht. Dat vond ik vrij overdreven klinken maar dit verlies je dus echt elke nacht. Goed beddengoed vangt veel van dit vocht op maar natuurlijk niet alles. Ook een molton zal je niet redden, je matras is na vijf jaar gewoon echt vies. Naast vocht verlies je namelijk ook huidschilfers, kwijl en andere lekkere vuilmakers zoals bacteriën. Na vijf jaar zit er dus genoeg in je matras wat je er niet in wilt hebben en is je matras aan vervanging toe. Zo weet je zeker dat je hygiënisch blijft slapen en in een ‘gezond’ bedje stapt elke avond.

Goed slapen is belangrijk!

Toen ik ‘vroeger’ nog wel eens mocht invullen wat mijn hobby’s waren zette ik er oprecht ‘slapen’ bij. Want even he.. hoe fijn is een nacht slaap. Zeker als je ouder bent en misschien wel slaapt met kinderen in je huis (of bed) zul je het met me eens zijn dat slaap heilig is. Oh die nachten.. Dat je dan eindelijk weer kan slapen na het sussen of voeden van je kind en dat je dan in een bed stapt wat gewoon niet lekker ligt. Dat moet je niet willen. Toen wij ouders werden beseften we ook pas hoe belangrijk het is om een lekker breed bed te hebben. Na een jaar samenslapen met onze dochter besloten we te gaan voor een 180 bed en echt, ik heb er geen moment spijt van. Het mag wat mij betreft nog wel wat breder eigenlijk (ps: een Club 9 matras kan al vanaf 70 cm en de maten gaan tot 180 cm breed, hoera!).

Stap 2: het matras op de juiste plek uitleggen

Welk Club 9 matras moet ik kiezen?

Een club 9 matras laat je kiezen tussen drie slapers: de buikslaper, de rugslaper en de draaier. Ik ben een draaier en Derko is een buikslaper. Mijn wil is wet dus we zijn gegaan voor ‘de draaier’. Soepel genoeg maar niet te zacht, ook wel zo fijn als er straks weer een baby’tje in het bed ligt. Baby’s moeten namelijk niet op een te zacht matras liggen. De prijzen blijven voor elk matras gelijk, dus je kiest zonder compromissen wat het beste bij jou of jullie past. Je mag 100 dagen proefslapen, dus bevalt de hardheid van het matras niet dan ruil je hem kosteloos een keer om. Na vijf jaar kun je ook weer wisselen van hardheid.

Waarom een matras leasen en niet kopen?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Een matras kopen (zeker als je dit dus doet elke vijf jaar) is ontzettend duur. Een goed matras kost wat. Wij hebben hiervoor altijd goedkopere matrassen gehad en dat verschil ervaar je direct. Wat een genot om op een goed matras te slapen. Nogmaals: slaap is zo belangrijk, zeker als je er maar weinig van krijgt. Investeer in jezelf, kies voor een goed matras. Doordat je bij Club 9 je matras per maand betaald is het ineens geen grote uitgave meer. Zo wordt het financieel een stuk aantrekkelijker om te kiezen voor goede slaap. Daarbij krijg je na vijf jaar weer een geheel nieuw matras en daar hoef je helemaal niets voor te doen. Nouja; het is wel handig als je thuis bent, dan kun je de deur opendoen voor je nieuwe slaapliefde in een doos.

Stap 3: het matras uit de vacuumverpakking halen; kijk wat een heerlijk dikke mat. Het matras is 25 cm hoog.

Duurzame keuze

Een oud matras kun je niet zomaar bij her grofvuil dumpen. Je zult hem moeten brengen naar een vuilstortplaats. Een Club 9 matras wordt voor je opgehaald en de ambitie van Club 9 is dat jouw oude matras voor 100% gerecycled wordt. Zo werk je dus niet meer mee aan de enorme afvalbult op deze aarde, in ieder geval niet meer met jouw oude matras.

Hoe slaapt het Club 9 matras?

ZO LEKKER! Het is zo’n verschil om op een goed matras te liggen als je inmiddels gewend bent geraakt aan een oud of goedkoop matras. Ons eerste matras had gewoon echt een kuil in het midden, ons tweede matras had geen kuil maar sliep gewoon niet zo lekker. En nu.. Mij hoor je niet meer. Nu is het natuurlijk wel zo dat we dit matras nog maar een maandje hebben. Dus een echte slaapupdate zal ik je geven na een paar maanden. Maar het toffe vind ik dat toen ik dit deelde op instagram ik alleen maar enthousiaste berichten kreeg van mensen die zelf al (jaren) sliepen op een Club 9 matras. Allen even blij, dus dat zegt wat. Zo kan ik ook zonder zorgen jullie enthousiast maken want dit is dus gewoon een aanrader.

Kortingscode

Vergeet zeker niet de code MAMALOTJE10 als je een Club 9 matras wilt gaan leasen. Dit geeft je 10 procent korting, voor zolang als je abonnement loopt. Voor meer informatie (of als je gewoon direct nu een lekker matras wilt gaan leasen) klik je hier: Club 9 Sleepservice.

Stap 4: je bedje opmaken enne… ‘slaap lekker!’

Slaap lekker!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply