Follow:
Kadotips, Stijl

De mooiste sieraden: James en Co

Mamalotje - momproof oorbellen

Momproof oorbellen

Ik zou kunnen zeggen ‘de fijnste momproof oorbellen’ maar dat doet ze niet alle eer toe die ze zouden moeten krijgen. Ze zijn namelijk niet alleen fijn voor moeders, het zijn toppertjes voor in ieder oor. Anyway, waar heb je het over Lot? De oorbellen van James en Co dus.

Altijd inhouden

Deze oorbellen kun je dus dag en nacht inhouden. Dat maakt ze voor mij al vrij fantastisch want ik ben nogal lui aangelegd. Of beter gezegd: ik doe al teveel op een dag. Je kunt ze dus inhouden tijdens het slapen want ze zijn heel erg licht. Je voelt de oorbelletjes niet zitten als je ze gewoon draagt. Ook tijdens het douchen kun je ze inhouden want ze verkleuren niet. Dit was mijn reden om mijn eerste paartje aan te schaffen, dit moest ik proberen. Mijn vorige oorbellen zijn allemaal ‘goedkoop = duurkoop’. Ze verkleurden snel en dan wou ik weer nieuwe knopjes of ringetjes.

Mamalotje - momproof oorbellen

Goldfilled

De oorbellen zijn niet ‘goldplated’ zoals je van veel merkjes kent maar ‘goldfilled’. Wat dat precies betekend moet je Jamie zelf even vragen maar dat is blijkbaar de trick. Er zit meer goud in dan bij goldplated, dat verkleurde bij mij namelijk al snel naar donkermetaal. Mijn maantjes heb ik nu al een paar maanden en die zijn nog steeds net zo mooi als de twee nieuwe oorbellen die ik van James en Co kreeg.

Handgemaakte sieraden

Jamie (James en Co) maakt de sieraden allemaal zelf en daarom zijn ze echt net weer anders dan je in veel (ook toffe) winkeltjes ziet. Ze heeft een eigen stijl en is vrij minimalistisch. Ik hou daar heel erg van. Dan kun je er lekker veel in je oren hangen zonder dat het echt te druk wordt.

Mamalotje - momproof oorbellen

Extra paar gaatjes

Zoals jullie misschien hebben gezien in mijn story’s heb ik vorige week een extra paar gaatjes in mijn oren laten schieten. Dit wou ik al zolang maar nooit ging ik ervoor. Tot ik op een dag besloot, nu moet het gebeuren want ik heb binnenkort een bruiloft. Voor die bruiloft wil ik mijn oren vol met prachtigs en geen rode oorlellen met pas geschoten verse bloederige gaatjes. Gekkigheid, die bloederige gaatjes zijn er nooit geweest. Sterker nog, het schieten was echt zó peanuts.

Als je nog twijfelt: gewoon doen. Het kost geen drol en je hebt er zoveel plezier van. Ik liet ze schieten bij de eerste beste juwelier die ik zag (in mijn geval Lucardi) en het kostte me 14 euro. Daar hoef je het niet voor te laten toch? Ik voelde me als een kind zo blij (en trots) met mijn nieuwe gaatjes en heb ze aan íedereen laten zien (want denk maar niet dat het iemand opvalt uit zichzelf, jammer hè). Overigens kan schieten alleen als je nog geen kraakbeen hebt zo hoog in je oor, ik had geluk!

Mamalotje - momproof oorbellen

Welke oorbellen draag ik?

Ik draag nu aan elke kant een maantje, deze vind je hier. Aan de ene kant hebt ik daar de oorbel Sophie bij, deze vind je hier. En aan de andere kant heb ik Nora in mijn oor, deze vind je hier. De kleine gouden knopjes zijn zweerknopjes van de juwelier waar ik mijn gaatjes liet schieten.

Piercings

Jammer genoeg verkoopt Jamie geen piercings (hint!) maar het ringetje door mijn tragus is een normaal ringetje van de Moonloft. Die moet dus nog eens vervangen worden door een goldfilled exemplaartje. Ik wil ook nog meer oorbellen of piercings in mijn oren, ik wil een neuspiercing (ain’t gonna happen). Weetje dat ik ooit zelfs een tongpiercing had? Heb ik eruit gehaald na een operatie en heb hem toen nooit meer in gedaan. Best zonde, maar misschien was het ook wel een beetje klaar.

Mamalotje - momproof oorbellen

Verlanglijstje

James en Co maakt ook prachtige kettingen en armbandjes. Heel subtiel. Maar een ketting kan dus ook gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld de eerste letter van je kindje. En als je meerdere kids hebt dan natuurlijk meerdere plaatjes. Bijvoorbeeld de ketting Better Together, deze vind je hier. Deze staan zeker nog op mijn lijstje. Maargoed.. Wat niet hè.

Éen paar oorbellen kocht ik zelf en één paar oorbellen kreeg ik van James en Co.

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply