Follow:
Gezondheid, Het leven met baby, Stijl

Lillydoo luiers review

Mamalotje - Lillydoo Luiers

Lillydoo luiers zijn mooi

Twee maanden mochten wij de Lillydoo luiers testen. Dit zijn in eerste instantie gewoon de leukste luiers die ik ooit ergens zag. Als ik iets irritant vind is het wel al die stomme plaatjes op de meeste luiers. Beertjes, woezel en pip, bleh. Maarja, een luier is een luier en ze moeten gewoon doen wat ze moeten doen. Zovaak zie je ze nou ook weer niet. Maar de luiers van Lillydoo zijn daadwerkelijk mooi. Ik vind niet alle printjes tof trouwens, maar het printje wat wij kozen vind ik gaaf, een esthetisch fijn luiertje dus :).

Mamalotje - Lillydoo Luiers

Het gemak van thuisbezorgd

Nou even helemaal fantastisch hoor: de luiers worden gewoon thuisbezorgd. Je kan zelf aangeven hoeveel luiers je kindje ongeveer gebruikt per dag en daarmee wordt berekend hoevaak je een nieuwe box binnenkrijgt. De billendoekjes en al het gemak kun je er gewoon bijbestellen. Nooit meer zonder luiers dus. Sterker nog, ik was vergeten de levering aan te passen en nog voor de vorige box leeg was kreeg ik een nieuwe. We kunnen dus nog even doorgaan met Lillydoo luiers testen, luiers genoeg.

Mamalotje - Lillydoo luiers

Luiers en doekjes zonder meuk

Wat ik heel erg fijn vind is de kwaliteit van de luiers en het feit dat er geen schadelijke stoffen inzitten. Ze zijn zacht en stevig, houden ‘de boel’ binnen (geen enkel ongelukje gehad in de afgelopen maand!) en er zit dus geen meuk in. Ze zijn vrij van chemische troep. Ook de billendoekjes zijn vrij van gekke stoffen, en bestaan uit 99 procent water. De doekjes poetsen goed, maar zijn niet heel zacht. Wat ik ook wel jammer vind is dat het daardoor ook nergens naar ruikt. Af en toe met een lekkere lotion smeren kan geen kwaad, ik hou van al die lekkere babygeurtjes zoals die van Naïf babycare.

De kostenMamalotje - Lillydoo Luiers

De kosten van de luiers van Lillydoo luiers en doekjes vind ik nog wel een dingetje. Ze zijn best prijzig. Je betaald voor een maandbox zo’n 62 euro (dit is inclusief luierdoekjes, zonder doekjes betaal je zo’n 54 euro). Maarja, dan zitten dus alle voordelen er ook bij. Thuisbezorgd (nooit meer sjouwen!), extreem goede luiers en geen slechte stoffen voor je kindjes billen. Het is even overwegen wat het je waard is. De kwaliteit is in ieder geval enorm goed.

Gevoelig huidje

Ik heb van meerdere moeders gehoord dat zij zijn overgestapt op Lillydoo luiers omdat ze geen uitslag geven. Gevoelige huidjes gaan sneller kapot en deze luiers staan dus bekend om hun fijne kwaliteit. Ik zag dat Vanroosnaarmama ook een eerlijke blog schreef over Lillydoo luiers testen dus lees die ook zeker eens.

Andere merken

Ik heb eigenlijk alle merken van de wereld al wel geprobeerd. Kruidvat, Pampers, Etos, Lidl, Albert Heijn, Jumbo, noem maar op. Fiep heeft niet zo’n mega gevoelige huid dus het is allemaal opzich prima. Al vind ik het dus wel best een naar idee dat niet alle luiers zo huidvriendelijk zijn. Waar haal jij graag je luiers?

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply