Follow:
Stijl

Drie x hippe luiertassen (die geen luiertassen zijn)

Mamalotje - drie keer hippe luiertas

Waarom een hippe luiertas?

Het hele begrip luiertas heb ik nooit begrepen. Wat was het verschil met een normale tas? Dat er een flapje stof aanhangt waar je je baby op kunt verschonen, die vervolgens nooit blijft liggen? Ik vond het wel een fijn idee dat ik een nieuwe tas mocht natuurlijk (een van de leuke dingen aan zwanger zijn), toen ik een baby kreeg. Dus die kwam er. Maar geen luiertas. Ik wou graag een hippe luiertas die gewoon door kon gaan voor normale rugzak. Dus kwam ik al snel uit op normale tassen, of een mommybag (ook het begrip ‘mommybag’ is zwaar overrated, want wanneer is iets een moedertas?) Dus bij deze: Drie keer een toffe tas die alles behalve luierig is. Ook fijn om mee te nemen tijdens een dagje weg of bijvoorbeeld tijdens het kamperen.

Mamalotje - Drie keer hippe luiertassen

Inhoud van de gemiddelde tas hier: luiers, doekjes, romper, haarspeldjes en extra kleren. 

Hippe luiertas numero 1: Gaston Luga tas

Deze tas is helemaal oké want het is veganleer. Dat maakt de tas duurzamer en nog steeds heel tof. Ik koos voor de witte variant, dat was achteraf wellicht een minder handige keuze met een kind. Maar die keuze moet jij zelf maar maken.

Met de code mamalotje krijg je 15 procent korting op een tas van Gaston Luga.

Mamalotje - Drie keer hippe luiertassen

Hipper luiertas numero 2: Fjallraven rugzak

Dit is de tas die ik kocht toen Fiep nog klein was. Ik zocht een tas met een mega toffe uitstraling, die ik goed naar m’n werk mee kon nemen en waar veeeel in kan. Oh en ik wou heel graag vakjes, voor het speentje, de luiers enzovoorts. De exacte tas die ik heb kan ik jammer genoeg niet vinden maar Fjallraven heeft zoveel moois, er zit vast genoeg inspiratie tussen.

Mamalotje - Drie keer hippe luiertassen

 

Hippe luiertas numero 3: Mombag van Studio Noos

Deze boucle beauty kan over de kinderwagen (score!) maar is verder gewoon mega mooi en heel erg groot. Wat wil je nog meer. De foto’s dateren uit het sneeuwtijdperkje deze winter, maar in de zomer staat ‘ie ook heel leuk. Ik maak er alleen nooit foto’s van want hij is daadwerkelijk elke dag in gebruik.

Mamalotje - Drie keer hippe luiertassen

Bouclé mombag Studio Noos

 

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply